Gaziosmanpasa Belediye Baskani Yerel Basin Mensuplarini Agirladi
Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hasan Tahsin Usta, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü öncesinde ilçede ve bölgede faaliyet gösteren yerel basin mensuplarini agirladi. Programda gazetecilerin sorularini cevaplayan Baskan Usta, ilçedeki çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Ardindan yaptigi konusmada tüm basin mensuplarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Baskan Usta, yerel gazetecilere ilçede devam eden ve planlanan çalismalari anlatti. Ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Usta, basin, yayin temsilcilerinden gelen taleplerini dinledi.
Basin mensuplarina hitap eden Baskan Usta, yerel basinin, sehirlerde yasanan gelismelerin öncüsü oldugunu ifade ederek, “Gaziosmanpasa’nin artik kültürde, sanatta ve sporda hem mekanlara kavusmasiyla hem de bu mekanlari dolduran piril piril gençlere kavusmasiyla zihinsel anlamda da dönüstügünü görmek bizi mutlu ediyor. Biz bu anlamda haziriz. Türkiye Yüzyili ile ilgili adimlar atiyoruz. Sizlerden beklentimiz; sizlerin bu konuda bize yön vermesi, katki saglamasi, toplumsal önerilerin, toplumsal ihtiyaçlarin, toplumsal yönlendirmelerin sizler araciligiyla bizlere iletilmesi ve daha güzel projelere, daha güzel hizmetlere birlikte yürünmesidir” dedi.
