Gebze Belediyesi, Kasko Bedeli Yüksek Çikinca Araçlari Satin Almaya Karar Verdi

Kamu kaynaginin verimli kullanilmasi amaciyla satin alma yöntemine geçeceklerini ifade eden Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Kiraladigimiz 150 araç haricinde, çift kabin kamyonetlerde çikan kasko bedelinden ötürü fazla kiralama ücreti ödemek istemedik. O kalemde kullandigimiz 36 civarinda araç söz konusu, bu araçlari satin alma yöntemine gidecegiz. Fazla bedel ödememek için bu araçlari satin almamiz gerekiyor" dedi.

Gebze Belediyesi, Kasko Bedeli Yüksek Çikinca Araçlari Satin Almaya Karar Verdi
Gebze Belediyesi’nin ocak ayi meclis toplantisi, Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz baskanliginda gerçeklestirildi.

Gündemde yer alan maddelerin görüsülerek karara baglandigi ocak ayi meclisinde, meclis üyelerinin gündem disi sorularini cevaplandiran Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Biz normal sartlarda araçlar noktasinda kamu kaynagini en yüksek düzeyde tutan durumu tercih ettik. Araç kiralamada bir kismini kiralayacagiz, bir kismini da satin alacagiz. Önceligimiz kamu kaynaginin verimli kullanilmasi. Kiraladigimiz 150 araç haricinde, çift kabin kamyonetlerde çikan kasko bedelinden ötürü fazla kiralama ücreti ödemek istemedik. O kalemde kullandigimiz 36 civarinda araç söz konusu, bu araçlari satin alma yöntemine gidecegiz. Fazla bedel ödememek için bu araçlari satin almamiz gerekiyor" dedi.

Çoban Mustafa Pasa Cami’ye modern tuvalet ve abdesthane insa edeceklerini söyleyen Büyükgöz, "Çoban Mustafa Pasa Cami’nin içerisindeki abdesthanede sikinti yasaniyor. Meydanin altina meydanin kullanimini hiçbir sekilde etkilemeyecek, yer altinda modern bir tuvalet ve abdest yeri insa edecegiz. Sizlerin de katkilariyla devraldigimiz caminin diger bos alaninin altina yer alti tuvaleti insa edilecek. Bunu da sayin valimizle yaptigimiz istisareler sonucunda ortak proje olarak gerçeklestirecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA