AK Parti'nin Üye Sayisi Tüm Siyasi Partilerin Üye Sayilarinin Toplaminin 4,5 Kati Oldu Açiklamasi 11 Milyon 241 Bin 230

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir, Yargitay tarafindan açiklanan verilere göre AK Parti’nin üye sayisinin 11 milyon 241 bin 230 oldugunu belirterek, “Tüm siyasi partilerin üye sayilarinin toplaminin 4,5 kati üyesi ile AK Partimiz, tarihte bu güne kadar bir siyasi organizasyonun ulastigi en yüksek üye sayisina erismis oldu” dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Yargitay’in siyasi partilerin üye sayilarina iliskin verilerini degerlendirdi. Kandemir, paylasiminda su ifadelere yer verdi:

“Açiklanan rakamlara göre AK Parti üye sayisi 11 milyon 241 bin 230. Tüm siyasi partilerin üye sayilarinin toplaminin 4,5 kati üyesi ile AK Partimiz, tarihte bu güne kadar bir siyasi organizasyonun ulastigi en yüksek üye sayisina erismis oldu. Siyasi partiler için üyelik, seçmenle kurulan güçlü bagin ve güvenin sembolüdür. Bizim için üyelik nicel bir anlam ifade etmenin ötesinde; kapi kapi dolasmanin, gönül birlikteligi saglamanin bir ürünüdür.”

Kandemir, AK Parti’nin her meslek grubundan, sosyolojiden, yastan ve toplumsal kesimden üyeye sahip oldugunu aktararak, “Partimiz, ülkemiz siyasetinde en genis tabana oturmustur ve yola çikarken kendisini niteledigi haliyle milletin partisi olmaya devam etmektedir. Üyelik, bir siyasi yapi ile kurulan en kalici, en onurlu, en samimi, en güzel bagdir. Partimizin bizim için en degerli makaminda bulunan tüm üyelerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA