Gazi Emet Anadolu Lisesinde Üniversite Hazirlik Kampi

Emet ilçesi Gazi Emet Anadolu Lisesinde ara tatilde 12. Sinif ögrencilerine yönelik düzenlenen üniversite hazirlik kampinin sona erdigi bildirildi.

Gazi Emet Anadolu Lisesinde Üniversite Hazirlik Kampi
Okul Müdürü Ömer Uysal, 10 gün süren üniversite hazirlik kampinin okul Idaresi tarafindan belirlenen plan dahilinde yürütülerek 24 saat esasli ve verimli bir çalisma yapildigini söyledi.



Müdür Uysal, “ Ara tatilde 12. Sinif ögrencilerinin üniversite sinavina daha etkili, verimli ve hizlandirilmis olarak hazirlanmalarina imkan saglamak amaciyla 20-30 Ocak tarihleri arasinda gerçeklestirdigimiz egitim kampimiz tamamlanmistir. Üniversite hazirlik kampimizda hiçbir fedakarliktan kaçmayarak fedakarca görev alan okulumuz Müdür Basyardimcisi, Müdür Yardimcilarina, DYK Kurslarimiza devam ederek ögrencilerimizi destekleyen, aksam etütlerimizde soru çözümlerinde görev alan, gece etüt ve yurtlarimizda nöbet tutan degerli ögretmenlerimize, HEM Usta ögretici görevli arkadaslarimiza, Okulumuz memuruna, kamp süresince Kiz ve Erkek Pansiyonlarimizda fedakarca görev yapan asçilarimiz ve Yardimci Hizmetler personelimize, Bizi gerek kamp sürecinde gerekse tüm etkinliklerimizde bizleri yalniz birakmayan Ilçe Milli Egitim Müdürü Bilal Sen’e sükranlarimizi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA