Ercan Dalkiliç'in Ismi Kültür Merkezi'nde Yasatilacak

Hayatini kaybeden Dilovasi Belediyesi’nin kurucu belediye baskani Ercan Dalkiliç’in ismi Kültür Merkezi’nde yasatilacak.

Ercan Dalkiliç'in Ismi Kültür Merkezi'nde Yasatilacak
Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, Dilovasi Horasanlilar Dernegi’nin programina katildi.

Programdaki konusmasinda, Dilovasi’nin gelismesi için çalistiklarini söyleyen Sayir, "Halkimiza verdigimiz sözleri yerine getirmeye çalisiyoruz. Su ana kadar seçim beyannamemizdeki projelerimizin bir çogunu hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Bu süreçte halkimiz, sivil toplum kuruluslarimiz hep yanimizda oldu. Ne yaptiysak onlarla birlikte yaptik. Bundan sonra da sehrimiz için, marka Dilovasi için birlikte düsünüp, birlikte hareket edecegiz" dedi.



"Ercan Dalkiliç’in adini Kültür Merkezimizde yasatacagiz"

Baskan Sayir ayrica, 21 Ocak’ta kalp krizi geçirerek hayatini kaybeden Dilovasi Belediyesi’nin kurucu belediye baskani Ercan Dalkiliç’in adinin yasatilacagini belirtti.

Sayir, "Adi Dilovasi ile özdeslesen Dilovasi’nin gelisimine katki sunan kurucu belediye baskanimiz Ercan Dalkiliç’in ani vefati hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine bassagligi diliyorum. Kurucu belediye baskanimiz Ercan Dalkiliç’in adini Kültür Merkezimizde yasatacagiz. Kültür Merkezinde olmasinin sebebi ise Dalkiliç’in insanlari bir arada tutarak bütünlestirici, halk adami olma özelligi. O nedenle isminin insanlarimizin ortak alani olan Kültür Merkezimizde yasatilmasini istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA