Bayramiç'te Mehmet Eren'i Kafasindan Silahla Vuran Zanli Açiklamasi 'Silahi Bana Verirken, Silah Birden Ates Aldi'

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde evinde basindan silahla vurulan Mehmet Eren, agir yarali olarak kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay sonrasi emniyete giderek teslim olan zanli A.D. ifadesinde, "Mehmet bir tabanca getirdi, silahi bana göstermek istedi. Silahi bana verirken silah birden ates aldi. Mehmet basindan vuruldu. Ben de 112’yi arayarak olayi haber verdim" dedi.

Bayramiç'te Mehmet Eren'i Kafasindan Silahla Vuran Zanli Açiklamasi 'Silahi Bana Verirken, Silah Birden Ates Aldi'
Olay, dün aksam saat 22.00 siralarinda Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi Çinar Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Mehmet Eren’in yasadigi apartmanin 3’üncü katindan silah sesi duyan apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan Mehmet Eren, agir yarali olarak ambulansla kaldirildigi Bayramiç Devlet Hastanesinde tedavi altina alindi. Mehmet Eren daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesine sevk edildi. Mehmet Eren, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Olaydan 1 saat sonra Bayramiç ilçe Emniyet Müdürlügüne teslim olan zanli A.D., Mehmet Eren’i kazayla vurdugunu söyledi.

Zanli A.D. emniyetteki ifadesinde, "Esimle ufak bir tartisma yasadigim için Mehmet Eren’in evinde kaliyordum. Mehmet bir tabanca getirdi. Herhalde kurusiki tabancadan döndürme yapilmis bir silahti. Silahi bana göstermek istedi. Silahi bana verirken silah birden ates aldi. Mehmet basindan vuruldu. Ben de 112’yi arayarak olayi haber verdim" seklinde konustu.

Olay sirasinda evde bulunan A.K. (20) ise emniyetteki ifadesinde, "Mehmet Eren, A.D.’ye silahi verirken kazayla silah ates aldi ve Mehmet basindan vuruldu" diye konustu.

’Çete kurma’, ’cinayet’, ’tehdit’ gibi çesitli suçlardan sabikasi olan, 1 yil önce cezaevinden tahliye oldugu ögrenilen zanli A.D., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Polisin olayla ilgili baslattigi sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA