Izmir'de Iki Husumetli Grubun Biçakli Silahli Kavgasinda Kan Akti Açiklamasi 2 Ölü

Izmir’in Buca ilçesinde iki husumetli grubun kahvehanede bulusma randevusunda kan akti. Silah ve biçagin kullanildigi kavgada 2 kisi hayatini kaybetti, olayla ilgili 3 kisi gözaltina alindi.

Izmir'de Iki Husumetli Grubun Biçakli Silahli Kavgasinda Kan Akti Açiklamasi 2 Ölü
Edinilen bilgiye göre olay, dün aksam saat 23.15 siralarinda Buca ilçesi Kozagaç Mahallesi 222/3 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Mustafa Sagolalar, Ibrahim T. Ile Ugur Selimler, Mehmet S. ve Oruç S. aksam saatlerinde kahvehanede bulusmak için randevulasti. Burada bir araya gelen sahislar arasinda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Taraflar, birbirlerine silah ve biçakla saldirdi. Olayda, Ugur Selimler biçaklanarak, Mustafa Sagolalar ise tabancayla vurularak yaralandi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Biçaklanarak agir yaralandigi belirlenen Ugur Selimler, Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesine, tabancayla vurularak agir yaralanan Mustafa Sagolalar ise Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBU) Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Her iki yaralida hastanelerde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatlarini kaybetti.

3 süpheli gözaltina alindi

Polis ekipleri, kahvehane önünde ve çevresinde genis güvenlik önlemleri alarak, detayli çalismalar gerçeklestirdi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma çerçevesinde Ibrahim T., Mehmet S. ve Oruç S., ekiplerce gözaltina alinarak emniyete götürüldü. Konuyla ilgili baslatilan sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA