Sungurlu'ya Yari Olimpik Yüzme Havuzu

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sungurlu’da yari olimpik yüzme havuzu yapimina baslandigini açikladi.

Sungurlu'ya Yari Olimpik Yüzme Havuzu
Milletvekili Ceylan, Sungurlu ilçesinde ihale süreci tamamlanan yari olimpik yüzme havuzu insaatinin yapimini üstlenen firmanin temel kazi çalismalarina basladigini söyledi.

18 milyon lira bedelle ihale edilen yüzme havuzunun bir yil içinde tamamlanarak Sungurlu gençliginin hizmetine girmesinin beklendigini kaydeden Milletvekili Ceylan, Türkiye Yüzyili’nin gençlerin yüzyili olacagini, bu nedenle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde gençlere büyük önem verdiklerini ifade etti.

Gençlere spor yapma imkani saglamak için her türlü çabayi gösterdiklerini belirten Milletvekili Ceylan, “Sungurlu ilçemizde devam eden spor yatirimlarina ilave olarak yüzme havuzunu da en kisa sürede tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Yapimi devam eden soyunma odalarinin önümüzdeki günlerde hizmete girecegini ifade eden Milletvekili Ceylan, “Güres Egitim Merkezi de bitme asamasina geldi. Okullara yaptigimiz tesislerle birlikte Sungurlu spor tesisleri alanindaki eksiklerini büyük oranda gidermis olacak. Yüzme havuzu ile Sungurlu gençleri istedikleri bransta çalisma imkani bulacak. Yüzme havuzu 25x12,5 metre ve bes kulvarli olacak. 1 metre 40 santimetre derinliginde iki soyunma odasi, bir antrenör odasi, bir idari ofis, bir vip odasi, 60 kisilik tribün ve diger odalar bulunacak” diye konustu.

Gençleri “kökü mazide olan ati’ anlayisiyla degerlerine bagli, ne istedigini bilen, genis ufuklu, azimli, donanimli, çaliskan bireyler olarak gelecege hazirlamaya devam edeceklerini kaydeden Ceylan, "Gençlerin önündeki engelleri Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderligindeki ’genç odakli siyaset’ anlayisiyla birer birer kaldirdik. Bundan sonra da genç odakli siyaset anlayisiyla gençlerin yaninda olacagiz. Birlikte daha güçlü gelecege, daha aydinlik yarinlara yürümeye devam edecegiz. Iste Türkiye Yüzyili o yüzden gençlerin yüzyili olacak. Türkiye’nin gençlerinin daha güçlü bir gelecege attigi adimlarin büyüdügü bir yüzyil olacak” dedi.

Kaynak: İHA