Baskan Günel'den Isyeri Yanan Esnafi Ziyaret Etti

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, elektrik kontagindan çikan yanginda is yeri kullanilamaz hale gelen Adasan Sanayi Sitesi esnafi Bedri Büyüksaraç’a geçmis olsun ziyaretinde bulundu.

Baskan Günel'den Isyeri Yanan Esnafi Ziyaret Etti
Degirmendere Mahallesi’nde bulunan Adasan Sanayi Sitesi’nde Bedri Büyüksaraç’a ait is yerinde, elektrik kontaginda meydana gelen kisa devre nedeniyle Cumartesi günü yangin çikti. Yangin, Ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne bagli itfaiye ekipleri tarafindan kisa sürede söndürüldü. Yangin nedeniyle maddi hasarin olustugu dükkân kullanilamaz hale geldi. Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, yanginin çiktigi is yerine giderek esnaf Bedri Büyüksaraç ile görüstü. Büyüksaraç’a geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Ömer Günel’e, Kusadasi Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani (KESO) Ahmet Çalim da eslik etti.

Is yeri sahibi Bedri Büyüksaraç’in taleplerini dinleyen Baskan Ömer Günel, “Öncelikle esnafimizin basina gelen olay dolayisiyla çok üzgün oldugumu ifade etmek istiyorum. Ancak bizim için en büyük teselli, yanginda can kaybi ve yaralananin olmamasi. Kusadasi Belediyesi olarak esnafimizin her zaman yanindayiz. Yetki ve imkanlarimiz ölçüsünde esnafimizin zararinin giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA