Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Çerçioglu; Nazilli'yi 45 Yildir Kandiriyorlar

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Nazilli Çocuk Gelisim Merkezi’ni açilisinda Nazilli’ye yaptigi hizmetleri siralayip, Nazilli’nin il olacagi yönündeki söylentilere degindi. 45 yildir Nazilli’nin bu sekilde kandirildigini ve Nazillili bir vatandas olarak Nazilli’nin il olmasini kedisinin de istedigini belirten Çerçioglu, “Ne zaman bir siyasetçinin basi belaya girse Nazilli il olacak diye çikarti verirler” ifadelerini kullandi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Çerçioglu; Nazilli'yi 45 Yildir Kandiriyorlar
Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Nazilli Çocuk Gelisim

Merkezi’nin açilisi gerçeklestirildi.

Adeta gövde gösterisine dönen açilista Millet Ittifaki’nda yer alan siyasetçiler programa yogun ilgi gösterirken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani isim vermeden IYI Partiden AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özca’in tutumunu elestirerek Nazilli’de yaptigi hizmetleri açikladi.

Nazilli’ye yaptigi yatirimlari, “Fen isleri olarak 376 kilometre yol çalismasi yaptik. ASKI olarak 262 kilometre içme suyu hatti, 70 kilometre kanalizasyon ve yagmur suyu olmak üzere toplamda 332 kilometre hat çalismasi yaptik. 103 adet içme suyu sondaj kuyusu yaptik. ASKI’ye çok amaçli bina yaptik. Nazilli’nin 30 yillik hayalini gerçeklestirdik. Istasyon meydaninda yeralti otoparki yaptik. Toplam 208 milyonluk bir yatirim yapildi. Büyüksehir Belediyesi

olarak çalisiyoruz, çalismaya da devam edecegiz. Verdikleri destekten dolayi Millet Ittifaki’na da tesekkür ediyorum” dedi.

“45 yildir Nazilli halki kandiriliyor”

Geçtigimiz ay Nazilli Belediye Baskani’nin IYI Parti’den AK Parti’ye geçmesi ile birlikte Nazilli’nin Il Olacagi söylentilerinin yeniden güdeme getirildigini hatirlata Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kendisinin de Nazillili bir vatandas olarak bunu çok istedigini belirterek “Ama ne zaman bir siyasetçinin basi belaya girse ‘Nazilli il olacak diye’ çikartiverirler. Nazilli halkini 45 yildir neden kandirdiniz? Hangi partili olursa olsun, bir Nazillili olarak söylüyorum. Nazilli’yi kandiranlara diyorum, 45 yildir il olacak dediniz nerede 45 yildir?” ifadelerine yer verdi.

Konusmasina “Ben bu dönem 8 milletvekilinin birinin Nazilli il olacak dedigini duymadim” diye devam eden Çerçioglu, “Ama bir siyasetçinin basina bir is geldiginde Nazilli il olacak. Yeter artik. Nazilli halkinin onuru, guruyla oynamayin. Tutamayacaginiz sözleri de vermeyin. Yapacaksaniz yapin. Nazilli halkina Nazillili olarak yalan söyleyemem. Nazilli halki sandikta geregini yapacak. 30 yildir da

otopark sözü vermislerdi yapmadilar. Benim elime imkan geçti 30 yil sonra yaptim. Aydin halkinin boynunu yere indirmedim, indirmeyecegim. Kim ne pusu kurarsa kursun benim arkamda Aydin halki var” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Nazilli Çocuk Gelisim Merkezi hizmete açildi.
Kaynak: İHA