Yenisehirli Muhtarlar Aile Okulunda

Diyarbakir’in Yenisehir Belediyesi ile Yenisehir Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü is birliginde Aile Okulu Projesi çerçevesinde köy ve mahalle muhtarlarina yönelik olarak egitim düzenlendi.

Yenisehirli Muhtarlar Aile Okulunda
Milli Egitim Bakanligi ile Içisleri Bakanligi arasinda imzalanan is birligi protokolü çerçevesinde, Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü koordinesinde yürütülen Aile Okulu Projesi dahilindea Yenisehir ilçesine bagli köy ve mahalle muhtarlarina yönelik Üçkuyu Mahallesi’nde bulunan Yenisehir Belediyesi Eko Park Toplandi Salonunda egitim düzenlendi.

Ailenin toplumun en temel tasi oldugunu belirten Yenisehir Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Üçköylüoglu, “Özveriyle bu toplantiya katilmaniz bizleri çok mutlu etti. Aile toplumun en temel tasidir. Bizim de kurumlar içerisindeki en temel tasimiz sizlersiniz. Ailemizin içerisinde bulunduklari, okula devam etmeyen ögrencileri ve ailenin ögrenciye yanlis yaklasimini öncelikle sizler görebiliyorsunuz. Bizlerle irtibata geçtiginiz takdirde gerekli önlemleri sizin desteginiz ile almis oluyoruz. Sizlere, Halk Egitim Müdürlügümüze, Yenisehir Belediyemize, egitmenimiz Ali Tevsin’e çok tesekkür ediyorum’’ dedi.

Aile Okulu Projesi çerçevesinde düzenlenen egitime Yenisehir Ilçe Milli Egitim Müdürü Ibrahim Üçköylüoglu, Yenisehir Halk Egitim Merkezi Müdürü Nuray Hurata, Aile Okulu egitimcisi Ali Tevsin, Yenisehir ilçesine bagli köy ve mahalle muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA