Uluslararasi Kariyer Fuarina Hazirliklar Sürüyor

Ögrencilerini, akademik egitimlerinin yaninda kariyer planlamalarinda da yalniz birakmayan Usak Üniversitesi, Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi koordinasyonunda 17-18 Subat tarihleri arasinda gerçeklestirilecek "Saglik, Estetik, Medikal Uluslararasi Kariyer Fuari” düzenleme kurulunda yer aliyor.

Uluslararasi Kariyer Fuarina Hazirliklar Sürüyor


Usak Üniversitesi 17-18 Subat 2023 tarihlerinde Izmir’de gerçeklesecek olan “Saglik, Estetik ve Medikal Uluslararasi Kariyer Fuari”nin paydaslarindan biri oldu. Birçok paydas üniversitenin dahil oldugu ve Usak Üniversitesi ortakliginda yapilacak olan “Saglik, Estetik ve Medikal Uluslararasi Kariyer Fuari” ögrenciler ve akademisyenleri; saglik, estetik ve medikal sektörlerinin ulusal ve küresel firmalari ile bulusturacak. Fuar öncesi icra heyetini olusturan rektörlerle birlikte Ege Üniversitesi’nde gerçeklesen toplantiya katilan Rektör Prof. Dr. Savas, “Saglik, Estetik ve Medikal Uluslararasi Kariyer Fuari”nin hazirliklarinin tüm hiziyla devam ettigini belirtti.

Fuarin gerçeklestirecegi alanda incelemelerde bulunan fuar icra heyeti; Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger’i ve Izmir Ticaret Odasi Baskani Mahmut Özgener’i de ziyaret ederek fuar hazirliklari hakkinda bilgi alisverisinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Savas fuarla ilgili yaptigi açiklamada, ögrencilerine is/staj imkanlari konusunda rehber olan Usak Üniversitesi’nin, Tip Fakültesi, Dis Hekimligi Fakültesi, Saglik Bilimleri Fakültesi, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve medikal alandaki diger programlariyla, ülkemizin ihtiyaç duydugu saglik çalisanlarini yetistirmekte oldugunu söyleyerek, “Bu alanda egitim veren akademisyenlerimiz ve ögrenim gören ögrencilerimiz Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi koordinasyonunda, Saglik Bakanligi is birliginde bölgemizin önde gelen üniversiteleriyle birlikte gerçeklestirecegimiz bu fuar araciligi ile saglik, estetik ve medikal sektörlerinin ulusal ve uluslararasi firmalariyla bulusacaklar. Akademisyenlerimiz firmalar ile karsilikli fikir alisverisinde bulunurken ögrencilerimiz de staj ve is imkani bulacaklar. Böyle bir olanagi bize saglayan Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi’ne ve Saglik Bakanligi’na çok tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA