Muhtarlar Isteklerini Il Genel Meclis Baskanina Iletti

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bagli bazi köy muhtarlari, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen’e istek ve taleplerini iletti.

Muhtarlar Isteklerini Il Genel Meclis Baskanina Iletti
Sözen, hizmetlerin vatandaslara ulasmasinda önemli görevler üstlenen muhtarlarin görev yaptiklari mahalle ve köylerde sorunlari tespit etme ve çözüme yönelik çalismalari takip etme görevini gerçeklestirerek vatandaslara hizmet götürme noktasinda en büyük yardimcilari oldugunu belirtti.

Muhtarlarla birlik, beraberlik ve dayanisma ruhu ile hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarini ifade eden Sözen, "Ovacuma bölgemize 2022 yili için ilk olarak 8 kilometre olarak açikladigimiz asfalt hedefimizi 14 kilometre olarak tamamladik. Alt yapi ve üst yapi çalismalarimizda araliksiz devam ediyor. Idaremiz; asfalt plenti, sabit konkasör ve araç parkimizin güçlendirilmesi gibi yatirimlarimiz ile birlikte kendi kendine yeten, üreten bir kurum haline geldi. Maliyetlerimizi önemli ölçüde düsürdük. Bunun tezahürü olarak hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecektir" dedi.

Ovacuma Köyü Muhtari Burhan Akin, Dereköy Köyü Muhtari Senol Olug, Kehler Köyü Muhtari Ismet Dursun, Cabbar Köyü Muhtari Mustafa Akin, Nebioglu Köyü Muhtari Kadir Dogan, Tintin Köyü Muhtari Ismail Avci, Danisment Köyü Muhtari Muhsin Ulas, Gökpinar Köyü Muhtari Rasim Yildiz, Ovaköseler Köyü Muhtari Hasan Ünsal, Hacihasan Köyü Muhtari Hamza Avci, Bagcigaz Köyü Muhtari Ahmet Kus, Cücahli Köyü Muhtari Bekir Yilmaz ve Akkisla Köyü Muhtari Hakki Ergin, Sözen’e verdikleri destek için tesekkür etti.
Kaynak: İHA