Dereyalak Ilkokulu Köy Yasam Merkezi Etkinlik Sinifi Ögrencilerin Hizmetine Sunuldu

Inönü Kaymakamligi ve Inönü Belediye Baskanliginin destekleriyle Inönü Ilçe Milli Egitim Müdürlügünce yürütülmekte olan "Bizim Köyümüz Bizim Okulumuz" projesi etkinlik sinifi Dereyalak Ilkokulu Köy Yasam Merkezinde açildi.

Dereyalak Ilkokulu Köy Yasam Merkezi Etkinlik Sinifi Ögrencilerin Hizmetine Sunuldu
Etkinlik sinifinin açilisina Vali Yardimcisi Salih Altun, Inönü Kaymakami Tolga Ustaoglu, Il Milli Egitim Müdürü Pervin Töre, Inönü Belediye Baskan Vekili Serhat Hamamci, ilçe protokolü ve vatandaslar katildi.

Ilçe okullarinda görev yapan ögretmenlerin, gönüllülük esasinda çalismada bulunduklari etkinlik sinifinda; akil zekâ oyunlari merkezi, eglence ve oyun alani, geri dönüsüm malzemelerinden yapilan kitap okuma kösesi, resim sanat merkezi ve bilisim kösesi yer aliyor.

Birlestirilmis sinifta egitim gören ögrencilerin ders içi ve ders disi saatlerde faydalanacagi etkinlik sinifi ögrenci ve veliler tarafindan memnuniyetle karsilandi. Inönü Halk Egitimi Merkezi giyim kursu kursiyerlerinin hazirladigi ürünler de Dereyalak Köy Yasam Merkezinde sergilenerek, ziyaretçilerin begenisine sunuldu.
Kaynak: İHA