Büyüksehir'den Çocuklara Karne Sürprizi

Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu tarafindan düzenlenen ’Hepimiz Biriz’ adli tiyatro oyunu çocuklarla bulusmaya devam ediyor.

Büyüksehir'den Çocuklara Karne Sürprizi


Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu, çocuklar için perdelerini açtigi ’Hepimiz Biriz’ adli oyunu sahnelemeye devam ediyor. Ara tatile girecek olan çocuklari, Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda oyun öncesi sürprizler de bekliyor. Doç. Dr. Birgül Yesiloglu Güler’in yazdigi ’Hepimiz Biriz’ adli oyun, 11 Ocak’ta Aydinli çocuklara kapilarini açmisti. Umut Serdar Kaya’nin yönettigi ve çocuklardan büyük begeni toplayan oyun, 22 Ocak’ta saat 12.00’de ve saat 15.00’te Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek. Ara tatile girecek olan çocuklara karne hediyesi olarak oyun öncesinde yüz boyama etkinligi ve oyun sonrasinda balon dagitimi da yapilacak.

’Hepimiz Biriz!’ Subat ayinda da çocuklarla

Oyunun ücretsiz biletleri Vali Yazicioglu Kültür Merkezi’nden ve oyun öncesinde Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’ndan temin edilebilir. Sahnelenmeye devam edilecek olan oyun 22 Ocak Pazar günü saat 12.00 ve saat 15.00’te, 25 Ocak Çarsamba günü saat 14.00’te ve 1 Subat Çarsamba günü saat 14.00’te çocuklarla bulusacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm çocuklari oyunu izlemeye ve ara tatili kutlamaya davet etti.
Kaynak: İHA