Battalgazi'de Yeni Imar Yolu Açma Çalismalari Sürüyor

Her geçen gün daha da büyüyen ve gelisen Battalgazi’nin dört bir yaninda vatandaslarin taleplerini yerine getirdigi bildirilen Battalgazi Belediyesi, Selçuklu Mahallesinde 1.5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismalarinin startini verdi.

Battalgazi'de Yeni Imar Yolu Açma Çalismalari Sürüyor
Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin yasam standartlarinin yükselmesi için yol açma, bakim ve onarim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla her geçen gün yeni imar yollari kazandiran ekipler, son olarak Selçuklu Mahallesinde 20 metre genisliginde 1.5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismalarinin startini verdi. Ekiplerin bu hummali çalismalarindan memnuniyet duyan vatandaslar, yaptigi çalismalar ve hayata geçirdigi projeler ile Battalgazi’nin gelisiminin önündeki engelleri bir bir kaldiran Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve ekibine tesekkürlerini iletti.

Birçok noktayi birbirine baglayan yeni imar yolu açma çalismalarinin gerekliligini anlatan Selçuklu Mahallesi Muhtari Halil Ayas, “Takdire sayan Derme Deresi Projemizin etrafinda 5 tane okulumuz var. Son yapilan okulumuzun yapiminda, yer tahsisinde ve çevresindeki yeni imar yolu açma çalismalarindan dolayi Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkürlerimi iletiyorum. Çalismalar hizli bir sekilde devam ediyor. Battalgazi’mizin ve mahallemizin gelisimi içinde çok önemli bir çalisma. Açilan yeni imar yolumuz trafik aginin genislemesine de yardimci oluyor. Yeni imar yolunun mahallemize simdiden hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA