Çekmeköy'de Pompali Dehseti Yasayan Dükkan Sahibi O Anlari Anlatti

Istanbul’un Çekmeköy ilçesinde iki sürücü arasindaki yol verme kavgasi tekel bayine siçradi. Is yeri sahibi sürücüleri disari çikarinca duruma sinirlenen kisi bu sefer de eline aldigi pompali tüfekle tekel bayisini basti. Etrafa rastgele ates açan saldirganin tehditler savurdugunu belirten dükkan sahibi Metin Çetin, "Kendimi kenara atmasam kursunlarin hedefi olacaktim." dedi.

Çekmeköy'de Pompali Dehseti Yasayan Dükkan Sahibi O Anlari Anlatti


Olay, geçtigimiz gün aksam saatlerinde Çekmeköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, panelvan minibüs soförü ile otomobil sürücüsü arasinda yol verme meselesi yüzünden tartisma çikti. Tartisma alevlenerek kavgaya dönüstü. Kavga sonrasi sinirlerine hakim olamayan panelvan minibüs soförü otomobil sürücüsünü takip ederek sürücün bir tekel bayide alisveris yaptigi sirada tartismaya devam etti. Tekel bayi yetkileri iki tarafi disariya çikardi. Panelvan minibüsüne binen sahis aracini otomobil sürücüsünün üzerine sürdü. Sürücülerden biri kendilerini dükkandan çikaran isletme sahibine sinirlenerek kisa süre sonra olay yerine eline pompali tüfek alarak geri geldi.

Tekel bayisini pompali tüfekle basti

Sürücülerden biri yakinlarini da alarak kendilerini dükkandan çikaran vatandasa ait tekel bayisini basti. Elindeki pompali tüfekle tehditler savuran saldirgan dükkani dagitti, rasgele ates açti. Yasanan o anlari isletme sahibi anlatti.

“Elindeki silahla kapiyi ates açmaya basladi”

Yasanan olaya iliskin konusan Metin Çetin, “Disarida olan olay bize de siçradi. Olay yasandiktan sonra sahislardan biri dükkanimiza müsteri olarak geldi. Diger sürücü de pesinden bunu takip etmis. Dükkanin içine de tartismaya devam ettiler. Ben de dükkana tartismalarini söyledim ve disari çikarttim. Sahislar disari çikarinca içlerinden birisi beni öldürmekle tehdit etti. Kisa süre sonra elindeki silahla kapiya ates açmaya basladi.

Sonunda kendimi kenara atmasam kursunlarin hedefi olacaktim. Dükkana da girdi tavana ates açti. Biz arka kismina geçtik. Yoksa bize de ates açacakti” dedi.

Kaynak: İHA