AK Parti Istanbul Teskilati'ndan Sandik Seferberligi

“Irade Sende Sandik Güvende” programiyla sandik esasli bir saha çalismasi planlayan AK Parti Istanbul Teskilati, 39 ilçedeki tüm sandiklarda oy kullanacak vatandas, seçmen ve üyelerle bir araya geliyor. Türkiye Yüzyili ahdiyle temmuz ayindan bu yana araliksiz olarak sahada olduklarini vurgulayan AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, “Istanbul için çalinmadik kapi, tutmadik el birakmayan, gönülleri kazanmaya azmeden sevdamiz, büyük Türkiye sevdasidir. Bu heyecan ve azim, seçim zaferinin müjdesidir” dedi.

AK Parti Istanbul Teskilati'ndan Sandik Seferberligi
AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe’nin "Irade Sende Sandik Güvende" sloganiyla duyurdugu sandik bulusmalari tüm ilçelerde es zamanli olarak basladi.

Istanbul’da oy kullanilacak yaklasik 32 bin sandigi kapsayan ve 180 noktada gerçeklestirilecek toplantilarin ilk etabi AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe tarafindan yapildi. Kabaktepe, gün boyu devam eden ziyaretlerinde Beykoz, Güngören, Beyoglu ve Basaksehir ilçe teskilatlariyla bir araya geldi. Milletvekilleri, il yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin eslik ettigi ilçe ziyaretlerinde ilçe ve belediye baskanlari da hazir bulundu.

“2023 milat olacak”

AK Parti Istanbul Teskilati’nin "Istanbul’un Sözü: Birlik Irade Zafer" kampanyasi sürecinde 3 milyon 936 bin 287 seçmene ulastigini belirten Kabaktepe, bugüne kadar seçmen hane ziyaretleri kapsaminda 1 milyon 628 bin, üye hane ziyaretleri kapsaminda da 631 bin 254 ziyaret yaptiklarini aktardi.

Kabaktepe, Istanbul teskilatlarinin yaptigi saha çalismasina iliskin, “Bir ekibin bütün gayreti; liderin ortaya koydugu idrak ve ufuk çizgisi kadardir. Bizler bu bilinçle, liderimizden aldigimiz emir dogrultusunda durmadan, yorulmadan her geçen gün daha fazla çalismaya devam edecegiz. 2023 seçimi, Türkiye Yüzyili Vizyonu ile bu büyük eserleri daha ileriye tasiyacagimiz; solmus olanlari oldurup, yeni fidanlari, çiçekleri ekecegimiz bir milat olacaktir" dedi.

Il Baskani Kabaktepe, 20 yilda Türkiye’nin asirlik kayiplarini telafi edecek kazanimlar hayata geçirildigine deginerek AK Parti teskilatlarinin Türkiye Yüzyili ahdiyle temmuz ayindan bu yana araliksiz olarak sahada olduklarini hatirlatarak, “Istanbul için çalinmadik kapi, tutmadik el birakmayan, gönülleri kazanmaya azmeden sevdamiz, büyük Türkiye sevdasidir. Bu heyecan ve azim, bu inanç ve kararlilik; hakikatin gür sesi, seçim zaferinin müjdesidir” diye konustu.

“Yarinlara beraber yürüyecegiz”

Cumhurbaskani Erdogan’in “Gençler ülkemizin gelecegini hem insa hem de ihya edecek” sözlerinden alinti yapan Kabaktepe, “Gençleri kategorize etmeden, onlarla beraber yasayip gelecegi birlikte insa edecegiz. Kardeslerimizin enerjisini, heyecanini ve büyük Türkiye idealine olan inançlarini gerçeklestirmek için yarinlara beraber yürüyecegiz” seklinde konustu.

Ilçe teskilatlarinin yogun ilgi gösterdigi Kabaktepe, toplantilar sonrasi partililerden gelen fotograf çektirme isteklerini karsiliksiz birakmadi.
Kaynak: İHA