MASKI, Saganak Yagis Uyarisina Karsi Teyakkuza Geçti

MASKI Genel Müdürlügü, Manisa merkezde Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan saganak yagis uyarisinin ardindan yagmur suyu izgaralarindaki temizlik çalismalarini siklastirdi. Yapilan çalismalar vatandaslarin da begenisini kazandi.

MASKI, Saganak Yagis Uyarisina Karsi Teyakkuza Geçti
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Yunusemre ve Sehzadeler ilçelerinde yagmur suyu izgaralarindaki temizlik çalismalarina devam etti. Kanalizasyon Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen çalismalarda izgaralar içerisinde biriken toprak ve çöp gibi rüsubatlar yagmur suyunun saglikli bir sekilde akmasi için temizlendi. Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan saganak yagis uyarisinin ardindan harekete geçen ekipler, hafta boyunca temizlik çalismalarina hiz kazandirdi. MAKOM ekipleri ile Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki ekiplerin yagis boyunca teyakkuzda olacaginin da kurum tarafindan alti çizilirken vatandaslar da yapilan temizlik çalismalari için MASKI’ye tesekkür etti.

Erler Caddesi Esnaflarindan Taner Akbalik, “Çok memnunuz. Allah razi olsun. Su an temizlikten dolayi memnunuz. Tesekkür ederiz” derken, Dogu Caddesinde ikamet eden Yalçin Cengiz ise, 40 yildir burada yasadigini ifade ederek, “Sürekli yapiliyor. Her zaman temiz. Genel olarak yapilan islerden çok memnunuz. Daha bir ay önce bir yilda çözülemeyen kanalizasyon problemimi MASKI ekiplerinin vasitasiyla çözdük. Allah razi olsun. Çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA