Bandirma 2023'E Merhaba Dedi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde belediyenin yilbasi için çesitli noktalari süslenen ve isiklandirilan alanlarinda vatandaslar 2023 yilina “Hos geldin” dedi.

Bandirma 2023'E Merhaba Dedi
Türkiye genelinde 2023 yilina Bandirmalilar kutlama yaparak girdi, yilbasi kutlamalari yurdun dört bir yaninda coskulu bir sekilde gerçeklesti. Bandirma Belediyesi, basta Belediye Nikah Salonu olmak üzere kentin islek caddelerini isiklarla süsledi. Bandirma Belediyesi, Belediye Nikâh Salonu önüne yilbasi temali yapay çam agaci koydu. Yeni yilin coskusunu ve heyecanini birlikte yasamak için Bandirma Belediyesi tarafindan düzenlen eglencede DJ performans esiginde 2023 yilina merhaba dedi.

2022 yilinin son saatlerinde baslayan eglenceye Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun da eslik etti. Bandirma Belediyesi gece boyunca katilim gösteren vatandaslara kahve ikraminda bulundu.

Saatlerin 00.00’i göstermesiyle birlikte yeni yila Cumhuriyet Meydani’nda girenler, büyük bir mutluluk yasandi. Aksam saatlerinden itibaren yogunlugun yasandigi noktada, 2023’in gelisi renkli görüntülere sahne oldu.
Kaynak: İHA