Ispartali Futbol Hakemleri Sezonu Açti

Ispartali Futbol Hakemleri, 2022-2023 sezonu açti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernegi (TFFHGD) ile birlikte düzenlenen 2022-2023 Futbol Sezonu açilis töreni Atatürk Stadyumu’nda gerçeklestirildi.

Ispartali Futbol Hakemleri Sezonu Açti
Açilisa Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Dernegi Genel Baskani Abdurrahman Arici, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksal, Isparta Gençlik ve Spor Il Müdürü Mahmut Danayiyen, Isparta Hakem Kurulu Baskani Ömer Kürsad Tüfekci, Dernek Baskani Mustafa Sagdiç, hakem ve gözlemciler katildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende konusan Isparta Il Hakem Kurulu Baskani Ömer Kürsad Tüfekci, sezon açilislarina katilan protokol üyelerine tek tek tesekkür etti. Son dönemlerde klasman hakem sayisinda düsüs yasadiklarini belirten Tüfekci, "Aday hakemlik kurslari açmaya devam ediyoruz. Hakemlerimize teorik ve uygulamali egitimler veriyoruz. Genç hakemlerimizden umutluyuz. Kazasiz ve belasiz bir sezon diliyorum" dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Dernegi Genel Baskani Abdurrahman Arici, 5. bölgede yer alan Isparta’da bulunmaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, "Genç hakemlerimizden umutluyuz. Onlarin basarili olacaklarina yürekten inaniyorum. Bugün Isparta Valimiz Aydin Barus’u da ziyaret ettik. Ilgi ve alakasindan dolayi da tesekkür ediyorum. Genç hakemlerimiz kendilerini gelistirip üst klasmanda görev alacaklardir. Türk hakemlerimize güveniyor ve onlarin her daim yanindayiz" dedi.

Konusmalarin ardindan hakemler için pasta kesildi. Il hakemligine terfi eden Onur Karabulut, Aslihan Erol, Seda Canli, Furkan Özkan, Serkan Özkan, Alper Açikgül, Mehmet Yigit Kilinç, Oguzhan Dündar ve Aladdin Berkay Cinevre’ye kokartlari takildi.

Ayrica Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Dernegi Genel Baskani Abdurrahman Arici ve TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksal’a, Isparta Il Hakem Kurulu ve dernek yönetimi tarafindan çesitli hediyeler takdim edildi. Hakemler daha sonra sezonun ilk antrenmanini yapti.
Kaynak: İHA