Almanya'dan Ziyaretine Gelen Kardesini 5 Kez Biçakladi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde, Almanya’dan ziyaretine gelen kardesini çikan tartismada 5 kez biçaklayan süpheli, polis ekiplerince gözaltina alinirken, yarali adam tedavi edilmek üzere hastaneye kaldirildi.

Almanya'dan Ziyaretine Gelen Kardesini 5 Kez Biçakladi
Olay, saat 01.00 siralarinda Emek Mahallesi 7284 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, kardesini ziyaret etmek için Almanya’dan gelen I.Y., ile kardesi K.Y., arasinda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi tartisma çikti. Çikan tartismanin büyümesi üzerine K.Y., mutfaktan aldigi ekmek biçagi ile kardesi I.Y.’yi vücudunun farkli yerlerinden 5 kez biçakladi. Bagrismalari duyan mahalle sakinlerince durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.



Süpheli gözaltina alindi, kardesi hastaneye kaldirildi

Ihbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince gözaltina alinan K.Y., ifadesi alinmak üzere karakola götürülürken, olayda kullanmis oldugu suç aleti de muhafaza altina alindi. Yarali durumdaki kardesi ise saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Izmir Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralinin hayati tehlikesinin bulunmadigi bildirildi.

Öte yandan, K.Y.’nin birçok suçtan kaydi oldugu ögrenilirken, baslatilan genis çapli sorusturmanin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA