Edremit Il Güvenlik Toplantisina Ev Sahipligi Yapti

Balikesir Valisi Hasan Sildak baskanliginda huzur ve güven ortaminin temini için yapilan ve planlanan çalismalarin görüsüldügü Güvenlik Toplantisi gerçeklestirildi. Toplantiya Edremit ilçesi ev sahipligi yapti

Edremit Il Güvenlik Toplantisina Ev Sahipligi Yapti
Toplantida, turizm sezonunda güvenlik ve asayise yönelik yürütülen çalismalar ele alindi. Katilimcilarla fikir alis verisinde bulunan Sildak genis bir cografyada bulunan Balikesir’in koordinasyon içerisindeki yürütülen faaliyetler noktasinda sansli bir vilayet oldugunu dile getirdi. Vali Hasan Sildak, yeni dönemdeki uygulamalarinda degerlendirildigi toplantida koordineli çalismanin önemine bir kez vurgu yapti. Sildak, “Kararlarimizi uygulamaya geçirme konusunda hassasiyet göstermek ve uyumlu olmak zorundayiz. Degerlendirmeleri yapip hazirliklarimizi, çalismalarimizi dinamik degiskenlige uygun bir sekilde yürütmek durumundayiz. Ilimiz çok genis bir alana sahip bir turizm sehri. Bu açidan bakildiginda çesit çesit yörelerden insanlarin Ilimize geldigini düsündügümüzde toplumun her katmaniyla etkilesim halinde oldugumuz bir pozisyonda olmaliyiz” diye konustu.

Vali Sildak, yaklasan zeytin hasat döneminde hirsizlik vakalarinin olmamasi için tüm hazirliklarin eksiksiz yerine getirilmesi talimati verdi.

Vali Sildak baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya Ayvalik Kaymakami Hasan Yaman, Bandirma Kaymakami Engin Aksakal, Burhaniye Kaymakami Ilyas Memis, Edremit Kaymakami Ahmet Odabas, Erdek Kaymakami A. Atakan Atasoy, Havran Kaymakami Enver Özderin, Gömeç Kaymakami Seref Gülser, Il Emniyet Müdürü Hasan Onar, Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb Ali Yildiz, Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutan Vekili SG. Bnb. Ahmet Yakin, Ilçe Ilçe Emniyet Müdürleri ve Ilçe Jandarma Komutanlari katildi.

Kaynak: İHA