BAKMER'de Yeni Dönem Egitimleri Basliyor

Basaksehir Kadin Aktivite Merkezinde (BAKMER) yepyeni ve dolu dolu bir egitim dönemi basladi.

BAKMER'de Yeni Dönem Egitimleri Basliyor
Basaksehirli kadinlarin her alanda yaninda olan BAKMER’de yeni dönem heyecani, Basaksehir Emin Saraç Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programla basladi.

Açilis konusmasini yapan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Birçok aktivite ve egitimi BAKMER ile birlikte Basaksehirli kadinlarin hizmetine sunuyoruz. Her yas grubu ve her ihtiyaca karsi hayata geçirdigimiz branslarimizla yepyeni bir döneme basliyoruz” dedi.

BAKMER açilis programinda Aksam Grubu da sahne aldi. Grubun söyledigi sarkilara Basaksehirli kadinlar eslik etti. Konser sonrasinda Baskan Kartoglu’nun esi Kübra Kartoglu Aksam Grubu’na çiçek takdim etti.

66 bransta egitimler verilecek

Basaksehirli kadinlarin hayatlarina deger katmak ve donanimlarini güçlendirmek adina baslayan egitimlere bu dönem yenileri de eklendi. Binlerce Basaksehirli kadinin hayatina dokunan BAKMER’de yeni dönemle birlikte mefrusat, el nakislari, cam füzyon, tezhip, hüsnühat, dijital fotografçilik gibi 66 farkli bransta egitim verilecek. Ayrica gastronomiye merakli Basaksehirli kadinlar için Mutfak Atölyesi’nde kurslar düzenlenecek.

Konser ve söylesiler de yapilacak

Basaksehirli kadinlar tarafindan çok sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen ’Aysenur Saylan ile Tasarim ve Iyilestirme Atölyesi’ ve ’Derya Pervanoglu ile Manevi Sifa Bulusmalari’ da bu yil kaldigi yerden devam edecek. Her ay gerçeklestirilecek konser ve söylesilerle Basaksehirli kadinlarin kültür sanat alanindaki gelisimine katki saglanacak.
Kaynak: İHA