Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Partimiz Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisi'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, hedeflerinin 2023 seçimlerine kadar 500 bin üyeye ulasmak oldugunu belirterek, "Partimiz Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisi durumuna gelmistir" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'Partimiz Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisi'


Yeniden Refah Partisi Kütahya Il Baskanligi’nin 2. Olagan Kongresi, Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçeklestirildi.

Kongrede konusan Genel Baskan Fatih Erbakan, 4 sene önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin hizli bir yükseliste oldugunu dile getirdi. Hedeflerinin 2023 seçimlerine kadar 500 bin üyeye ulasmak oldugunu kaydeden Erbakan, "Temmuz ayinda partilerine 32 bin üye kaydettik. Partimiz Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisi durumuna gelmistir. Nereden söylüyorum bunu, haziran ayinda Yargitay’in açikladigi resmi rakamlara göre 1 ay içerisinde en fazla üye kaydeden parti Yeniden Refah Partisi olmustur. Temmuz’da kendi rekorumuzu egale edip, bir ayda 32 bin üye kaydettik. Bir sonraki il baskanlari toplantimiza kadar bir ayda 50 bin üye kaydedecegiz ve üye sayimizi 350 bine çikaracagiz. 2023 seçimlerinin öncesinde de toplam üye sayimizi 500 bin üye hedefimize hep birlikte ulastiracagiz" dedi.



Erbakan, iktidara gelmeleri durumunda kamuda tasarruf dönemini baslatacaklarini vurgulayarak, "Tasarruf ile saglanan kaynagi 85 milyona aktaracagiz. Ilk isimiz isçi, memur ve emekliye yüzde 150 maas zammi yapacagiz" ifadelerini kullandi.

Erbakan’a konusmasindan sonra Il Baskani Osman Gezgin tarafindan hediye takdim edildi.

Tek listeyle seçime gidilen kongrede mevcut baskan Osman Gezgin yeniden il baskanligina seçildi.
Kaynak: İHA