Bakan Soylu Ve Bakan Kasapoglu, 81 Il Valisi Ve Gençlik Spor Il Müdürleri Ile Toplanti Yapti

Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile ögrenci yurtlarina iliskin toplanti yapti. Bakan Kasapoglu, Türkiye’nin dünya üzerindeki en büyük ve en nitelikli yurt altyapisina sahip oldugunu vurgularken, “Ögrenci barindirma sisteminin standartlarini dünyada biz belirliyoruz. 81 il, 251 ilçe 775 yurdumuz bulunuyor” dedi.

Bakan Soylu Ve Bakan Kasapoglu, 81 Il Valisi Ve Gençlik Spor Il Müdürleri Ile Toplanti Yapti


Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, bakanlik bürokratlari, 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri ile ögrenci yurtlarina iliskin bir toplanti yapti. Içisleri Bakanligi Gamer Salonu’nda gerçeklestiren toplantiya, Bakan Soylu ve Bakan Kasapoglu’nun yani sira, Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Selim Baydas, Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas ile Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er katildi.

Toplantiya 81 il valisi ve gençlik spor il müdürleri de videokonferans ile katildi.



Bakan Kasapoglu burada yaptigi konusmada, dünya üzerindeki en büyük ve en nitelikli yurt altyapisina sahip ülkenin Türkiye oldugunu vurgulayarak, “Ögrenci barindirma sisteminin standartlarini dünyada biz belirliyoruz. 81 il, 251 ilçe 775 yurdumuz bulunuyor. Bu sayi yeni yatirimlarla artiyor. Bu anlamda hep birlikte yeni dönemi istisare etmek, atilacak adimlari birlikte atmak ve artan yurt talebine kalici çözümleri birlikte üretebilmek için bu toplantiyi gerçeklestiriyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA