Mudanya Belediyesi Ekiplerinden Sel Sonrasi Aninda Müdahale

Mudanya Belediyesi, siddetli yagis sonucu olusan sel afeti sonrasi baskin ve tahribatlara aninda müdahale etti. Ekipler, kentin farkli noktalarinda müdahale ve hasar tespit çalismalarini sürdürüyor.

Mudanya Belediyesi Ekiplerinden Sel Sonrasi Aninda Müdahale
Mudanya’da aksam saatlerinde baslayan ve giderek etkisini artiran saganak, kentin çesitli bölgelerinde olumsuzluklara neden oldu, bazi ev ile is yerlerinin giris ve bodrum katlarini su basti. Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün uyarilarinin ardindan teyakkuz halinde olan Mudanya Belediyesi, kent genelinde hummali bir çalisma yürütüyor.

Ilçe merkezi, Tirilye, Kumyaka ve kirsal mahallelerden gelen ihbarlar üzerine Fen Isleri Müdürlügü, Ulasim Hizmetleri Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü, Zabita Müdürlügü ve Mudanya Arama Kurtarma Birimi ekipleri ve Baskan Yardimcisi Nisa Yilmaz Kartaltepe ile birlikte sahada bulunan Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, “Mudanya’daki sel ve su taskinlari ile mücadele ederken, Bursa Terminali’nin çatisinin çöktügü haberini aldik. Ihbar gelen her noktada ekiplerimiz hemsehrilerimizin yaninda. 7/24 görevimizin basindayiz. Magdur olan vatandaslarimiza gerekli destegi saglamak için elimizden geleni yapacagiz. Bir kez daha tüm magdur vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA