Driftçilerin Gösterileri Nefes Kesti, O Anlar Dron Ile Görüntülendi

Bursa Yunuseli Havalimani, hafta sonu modifiye tutkunlariyla doldu tasti. Drift sporculari, sov yapip lastiklerini toplanan kalabalik için yakti. Yaklasik 15 bin kisinin doldurdugu alandaki gösteriler, nefesleri kesti. O anlar da dron ile havadan görüntülendi.

Driftçilerin Gösterileri Nefes Kesti, O Anlar Dron Ile Görüntülendi
Bursa Havalimaninda trafige kapali bos alanda yapilan etkinlikte çevre il ve ilçelerden gelen modifye tutkunlariyla doldu tasti. Ses ve modifiye yarislarinin yani sira alanda profesyonel sürücülerin yaptigi drift gösterileri izleyicilere keyifli anlar yasatti. Gösteriler sirasinda araçlarin lastikleri parçalanirken, sürücüler yeni lastik degisiminden sonra gösterilerine devam etti. Dron ile havadan da görüntülenen drift gösterisi, adrenalin tutkunlarinin heyecan dolu anlar yasadigina sahne oldu. Erkeklerin yani sira kadinlarin da ilgi gösterdigi gösterilerde kadin sürücü ise büyük destek aldi.

Ellerindeki ojeleriyle gaza bastiginda lastikleri yakan Iranli Drift Pilotu Farnoush Rezaei, “Çocukluktan beri araba tutkunuydum. 2 senedir drift yapiyorum. Yaptigim spordan da her an büyük heyecan duyuyorum” dedi.

Seyircinin coskusu kendilerini daha da etkiledigini belirten Drift Pilotu Örge Pamukçu, “Bursa’ya birkaç etkinlik için gelmistik. Ancak böyle bir gösteri için ilk defa geliyoruz. Cadde ve sokaklarda tehlikeli arkadaslar, gerçekten adrenalin istiyorlarsa bize ulassinlar. Bizlerden gereken egitimi alip, trafige kapali alanda bu heyecani yasasinlar. Kendilerini pistte denesinler. Burada arabalar gösterileri göre özel yapilmistir” dedi.

Gösterilerin haricinde modifiye ve ses sistemi gelistirilmis araçlar da, alana gelenler tarafindan ilgiyle incelendi. Bursa Motor Sporlari Gençlik Spor Kulübü Baskani Gökhan Temel ise, “Bu etkinlige Bursa’dan 33, Istanbul’dan 12, Eskisehir’den 4 tane katilan firma var. Ayrica Bursa’dan 43 grup var. Bunun yani sira 12 ilden gelip burada araçlari inceleyen ve gösterileri takip edenler var. Günün yarisinda su anda içeriye girislerin 13 bin kisiyi buldugu ifade ediliyor. Bursa Büyüksehir Belediyesi’ne de bize burayi tahsis ettigi için tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA