Yagistan Kapanan Yolu Gemlik Belediyesi Açti

Siddetli yagmur sebebiyle kapanan yollara Gemlik Belediyesi yetisti. Belediye ekipleri, balçik ve tasla kapanan yollari kisa sürede ulasima açti.

Yagistan Kapanan Yolu Gemlik Belediyesi Açti
Gemlik’te erken saatlerde baslayan yagmur kisa sürede siddetini arttirdi. Gemlik Belediyesi ekipleri, yagislar sebebiyle su baskini ve diger olumsuz durumlara karsi teyakkuza geçti. Belediyeye ulasan bilgilere göre Gemlik Armutlu yolunda yüksek kesimlerden yola balçik, tas ve dal parçalari döküldü. Yolun kimi bölümleri geçici olarak kapanirken ulasim ise kontrollü olarak saglandi.

Konuyla ilgili ihbari degerlendiren Gemlik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, is makineleri ile hemen harekete geçti. Gemlik Armutlu yolu, Karacaali ile Narli arasinda kalan bölgeye gelen ekipler, yüksekten dökülen balçik ve kayalari greyder ile temizledi. Yaklasik bir saatlik çalisma ile yol yeniden eski haline gelirken herhangi bir trafik kazasinin yasanmamasi için titizlik gösterildi.

Özellikle yaz sezonunda yogunluk görülen yolun kisa sürede yeniden eski haline getirildigini söyleyen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, belediye ekiplerine çalismalari için tesekkür ederek siddetli yagislarin Gemlik’te önemli bir olumsuzluga sebep olmadigini söyledi.

Baskan Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin yagislarin yeniden baslamasina karsi hazir oldugunu belirterek, “Hemserilerimizin herhangi bir olumsuzluk yasamamasi için tüm personelimiz gerekli hazirliklarini yapti. Tüm hemsehrilerimizden yasanabilecek herhangi bir olumsuz durumda ekiplerimize hizla haber vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA