Vali Su Vatandaslarla Bayramlasti

Diyarbakir Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskanvekili Ali Ihsan Su, resmi bayramlasma töreninde vatandaslarla bayramlasti.

Vali Su Vatandaslarla Bayramlasti
Diyarbakir Valiligi bahçesinde düzenlenen bayramlasma törenine Vali Ali Ihsan Su’nun yani sira Jandarma Bölge Komutani Dr. Fuat Günay, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Gökhan Çiloglu, Il Emniyet Müdürü Hüseyin Askin, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Oya Eronat ve Ebubekir Bal, AK Parti Il Baskani Muhammet Serif Aydin, kaymakamlar, kamu kurum müdürleri ve vatandaslar katildi.

Vali Ali Ihsan Su, sabah bayram namaziyla beraber bayrami idrak etmeye basladiklarini söyledi.

Imkani olan vatandaslarin kurbanlarini kestiklerini ifade eden Vali Su, “Cenab-i Hakk hepimizin kesilen kurbanlarini kabul etsin. Kurbanin da dagitimi hem kendimiz, hem aile efradimizla hem de konu komsumuzla hem de ihtiyaç sahipleriyle paylasilmasini da vatandaslarimiz yerine getiriyorlar. Güzel bir bayrami hep birlikte idrak ediyoruz. Tüm vatandaslarimizin Kurban Bayram’ini tebrik ediyorum. Cenab-i Hakk’tan nice bayramlara saglik ve huzur içerisinde bizleri ulastirmasini temenni ediyorum. Cenab-i Hakk, birligimizi, dirligimizi, huzurumuzu bozmasin diliyorum. Kurban Bayrami’nin ülkemizi, ilimizi, huzurumuzun devamini, tüm dünya insanliginin ve Islam aleminin huzuruna, barisina, esenligine vesile olmasini Cenab-i Hakk’tan diliyorum” dedi.

Vali Su, konusmasinin ardindan beraberindeki protokol üyeleri ile sahneye çikarak vatandaslar ve kurum amirleriyle bayramlasti.
Kaynak: İHA