Yalova'daki Termal Tesislerde Rezervasyon Yogunlugu

Yalova’nin kaplicalariyla ünlü Termal ilçesinde bulunan turizm tesislerinde Kurban Bayrami öncesinde rezervasyon yogunlugu yasandi.

Yalova'daki Termal Tesislerde Rezervasyon Yogunlugu
Roma, Bizans, Osmanli ve cumhuriyet dönemlerinin sifa merkezlerinden olan Yalova’nin Termal ilçesi yerli ve yabanci turistlerin ilgilisini çekmeye devam ediyor. Yaklasan Kurban Bayrami öncesinde birçok tesisi yüzde 100 doluluk oranina ulasti. Dogasi ve sifali kaplica sulariyla ragbet gören ilçede bayram süresince günübirlikçilerle birlikte yüzbinlerce kisi agirlanacak.

Bölgenin en büyük turizm tesislerinden olan Terma City Genel Müdürü Altug Çiloglu, yerli ve yabanci misafirlerden çok talep gördüklerini dile getirerek, “Ortadogu ülkeleri olmakla beraber Avrupa ülkelerinden de ragbet görüyoruz. Türkiye içinden de termalin verdigi avantajla hem mevsimsel olarak oldukça ilgi görüyoruz. Su anda yüzde 100 kapasiteye yaklastik iyice. Bayramda da çok güzel planladik. 4 gün için de ünlü sanatçilarimiz var, konserler verecek. Misafirlerimize özellikle yabanci misafirlerimize keyifli anlar yasatmayi planliyoruz” diye konustu.

Öte yandan Saglik Bakanligi’na bagli Termal Kaplicalar Isletmesi’nde de bayrama hazirliklari tamamlandi. Tesislerde yüzde 100 doluluk bekleniyor.
Kaynak: İHA