Sakarya'da Fuhus Operasyonu Açiklamasi 5 Gözalti

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde para karsiliginda fuhus yaptirilan bir ikamete polis ekiplerince gerçeklestirilen operasyonda 5 süpheli gözaltina alindi. Para karsiligi fuhus yaptirdiklari tespit edilen 2 sahis tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 yabanci uyruklu kadin ise saglik kontrollerinin ardindan sinir disi edildi.

Sakarya Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Ahlak Büro Amirligi ekiplerince sehir genelinde fuhus operasyonlari sürüyor. Bu çerçevede ekiplerce; Sakarya’ya baska illerden getirilen yabanci uyruklu kadinlarin, Adapazari ilçesinde bulunan bir ikamette fuhus yaptirildigi belirlendi. Ikamete gerçeklestirilen operasyon neticesinde yabanci uyruklu F.R. (26), N.K. (36) ve P.G. (45) isimli 3 kadin ile birlikte para karsiliginda fuhus yaptirdiklari belirlenen K.V. (50) ve B.M. (43) gözaltina alindi.

Asayis Sube Müdürlügündeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen K.V. ve B.M. isimli 2 süpheli; ‘Fuhusa Tesvik, Aracilik ve Yer Temin Etme Suçlarindan’ tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Yabanci uyruklu 3 kadin ise bulasici hastaliklara karsi saglik kontrolünden geçirildikten sonra sinir disi edildi.
Kaynak: İHA