11 Yasindaki Hakki'nin Ardindan 9 Yasindaki Rafet'ten De Aci Haber Geldi

Denizli’nin Çivril ilçesinde kaybolduktan sonra ölü bulunan 11 yasindaki Hakki Bardan’in ardindan 9 yasindaki Rafet Ergen’den de aci haber geldi. Minik Rafet, 53 saat sonra sulama kanali kenarindaki sazliklarin arasinda ölü olarak bulundu.

11 Yasindaki Hakki'nin Ardindan 9 Yasindaki Rafet'ten De Aci Haber Geldi


Çivril ilçesine bagli Kiralan Mahallesi’nde yasayan Rafet Ergen (9) ve Hakki Bardan’in (11) önceki gün saat 15.00’te kaybolmasinin ardindan baslatilan arama çalismalarinda geçen 41 saat sonra, kayip çocuklardan Hakki Bardan’in cansiz bedenine sulama kanali kapaginda ulasildi. Suya girdikleri noktanin 300 metre ilerisindeki 13.’cü kapaga sikismis halde bulunan Hakki Bardan’dan gelen aci haberin ardindan arama çalismalarinin 53.’cü saatinde minik Rafet’ten de aci haber geldi.

Bulunabilmesi için camiden yardim anonsu yapildiktan kisa bir süre sonra, Rafet Ergen’in cansiz bedeninin bulundugu haberi yakinlarini yikti. Son anlarinda sulama kanalina dogru yürüdügü görülen Rafet’in cenazesine, Hakki Bardan’in ölü bulundugu noktaya yaklasik 2 kilometre mesafede bulunan 15.’ci kapaktan ayrilan aktarma savaginin kenarindaki sazliklarin arasinda ulasildi. Çalismalara katilan ekiplerin yani sira acili aileler de bölgeye akin etti. Rafet’in cansiz bedeninin çikarilabilmesi için bölge güvenlik çemberine alindi.
Kaynak: İHA