Kayip Kepçe Operatörünü Arama Çalismalari Sürüyor

DÜZCE – Etkili olan yagislar sonrasi Düzce’de meydana gelen selde sulara kapilarak kaybolan kepçe operatörünün aranmasi için çalismalar hafta sonu da devam ediyor. Ekipler kepçe operatörü Okan Bayrak’in sulara kapildigi Asar Deresi ile birlikte Melen Çayi’nda da arama çalismasi yapiyor.

Kayip Kepçe Operatörünü Arama Çalismalari Sürüyor
Düzce’de geçtigimiz günlerde etkili olan saganak yagislar sonrasi meydana gelen selde, mahsur kalan bir kisiyi kurtarmak için yola çikan ancak üstünden geçtigi köprünün yikilmasi ile Asar Deresine düserek kaybolan Okan Bayrak’in aranmasina 5’inci gününde de devam ediliyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin yani sira arama çalismalarina Düzce belediyesi Itfaiye Müdürlügü Su Alti Arama Kurtarma dalgiçlari, AFAD, DAKE ile STK’larin arama kurtarma ekipleri de katiliyor. Ekipler, Okan Bayrak’in suya düstügü Asar Deresi boyunca arama çalismasi yaparken, çalismalar Melen Çayi’na da uzandi. Bölge 5 sektöre ayrildi. Her arama Kurtarma ekibinin bir sektörde arama yaptigi çalismalar, hafta sonunda da devam etti.

Vali Atay, çalismalari inceledi

Vali Cevdet Atay, hafta sonu yapilan arama çalismalarini yerinde inceledi. Ekiplerini bulundugu Doganli Köprüsü mevkiine gelen Vali Cevdet Atay, Jandarma Komutani Albay Naci Akkas, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile birlikte yetkililerden bilgi aldi. Bölgeye gelen Vali Atay ve beraberindekiler çalismalar hakkinda bilgiler aldi.
Kaynak: İHA