Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Parti'miz Türkiye'de En Fazla Üye Kaydeden Parti Oldu'

Pendik’te vatandaslarla bulusan Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan; "Geçtigimiz ay Yargitay’in açiklamis oldugu rakamlara göre Yeniden Refah Parti’miz Türkiye’de en fazla üye kaydeden parti oldu, sampiyon oldu" dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Parti'miz Türkiye'de En Fazla Üye Kaydeden Parti Oldu'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan Pendik’te bir dizi ziyarette bulunarak vatandas ile biraraya geldi. Öglen namazini Pendik Çarsi Camii’nde kilan Erbakan, namazini kildiktan sonra cami önünde bulunan partisinin stant çalismalarina katilarak vatandaslarla bulustu. Namaz çikisi Erbakan’i coskulu bir kalabalik karsilarken Refah Partisi Genel Baskan’i Fatih Erbakan, alanda bulunan Saadet Partisi, AK Parti ve MHP stantlarini da gezerek bir süre sohbet etti. Daha sonra coskulu kalabalikla etraftaki dükkanlari gezen Erbakan, esnaflarla sohbet ederek selamlasti.

Stant çalismalarinin ardindan Sehit Orgeneral Esref Bitlis Parki’nda vatandaslara seslenen Erbakan, "81 il teskilati, 920’den fazla ilçe teskilati, 250 bin’i asan resmi Yargitay sayfasinda görülen üyesi, 50 bin’e yakin sandik bas müsahiti, hanim ve gençlik teskilatlari, pek çok ilimizde mahalle ve köy teskilatlarimizla Türkiye’yi kusattik ve seçimlere en hazir, en güçlü parti olarak suanda çalismalarimiza devam ediyoruz. Geçtigimiz ay Yargitay’in açiklamis oldugu rakamlara göre Yeniden Refah Parti’miz Türkiye’de en fazla üye kaydeden parti oldu, sampiyon oldu. Geçen ay 15 bin’e yakin bir üye kaydiyla Türkiye’de 1. parti olduk. Bu ay daha 20 gün dolmadan sadece gençlik kollarimiz 10 bin 100 üye yapti, sadece hanim kollarimiz 12 bin 700 üye yaptilar. Yeniden Refah Parti’miz Türkiye’nin en hizli büyüyen partisi olmustur, hayirli ve mübarek olsun. Erbakan Hocamizin da dedigi gibi iman ile bu basariyi elde ettik" dedi.

Kaynak: İHA