Beyoglu'nda Fransiz Turist Kaldigi Otelin 8'Inci Katindan Asagiya Düstü

Beyoglu’nda Fransiz turistin kaldigi otelin 8’inci katindaki odasinin penceresinden park halindeki otomobilin üstüne düstügü o anlar güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Turist kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Beyoglu'nda Fransiz Turist Kaldigi Otelin 8'Inci Katindan Asagiya Düstü
Beyoglu Asmali Mescit Mahallesi’nde dün saat 13.30 siralarinda meydana gelen olayda, bir süre önce Istanbul’a gelen Fas asilli Fransa vatandasi Salim Saidi (33), Mesrutiyet Caddesi üzerindeki bir otele yerlesti. Otelin 8’inci katindaki odayi tutan ve yalniz kaldigi ögrenilen Saidi, iddiaya göre ögle saatlerinde metrelerce yükseklikten park halindeki otomobilin üstüne düstü. O dehset anlari ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Aracin üstündeki turisti gören vatandaslar, polis ve saglik ekiplerine ihbarda bulundu.

Turistin düstügü anlar kamerada

Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yarali olan Salim Saidi’ye olay yerinde yaptiklari ilk müdahalenin adindan ambulansla Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Hemen ameliyata alinan adam yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayip hayatini kaybetti. Olayin ardindan polis ekipleri, olayin yasandigi yere güvenlik seridi çekerek önlem aldiktan sonra çevrede çalisma yapti. Ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldi. Turistin üzerine düstügü otel sahibinin araci çalismalarin ardindan kaldirilirken, ekiplerin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Kaynak: İHA