Alpedo, Kanada Ile Distribütörlük Sözlesmesi Imzaladi

Kahramanmaras’in dünyaca ünlü dondurmasi, Kanada da satilacak.

Alpedo, Kanada Ile Distribütörlük Sözlesmesi Imzaladi
Kanada’dan gelen is insanlari, Alpedo dondurma fabrikasinda bulustu. Burada, Maras dondurmasinin üretimi hakkinda bilgiler alan Kanadalilar, dondurmani ana kaynagi salep hakkinda genis bilgi edindi.

Kentin kültürel zenginlikleri karsisinda saskinliklarini gizleyemeyen misafirler, bu kadar degerli kültürel mirasa sahip bir sehirde olduklari için çok mutlu olduklarini belirtti.

Maras dondurmasinin ülkelerinde de olmasindan duyduklarinin mutlulugunu dile getiren Kanadalilar, bu lezzetlerin Kanada’da olacagini bilmelerinin kendilerine büyük bir heyecan yasattigini vurguladilar.

Kanadalilar, daha sonda Kervanhan pastanesine geçerek gastromideki lezzetleri tatti.

Kanadalilara bakir islemeli ürünler ve oyma sandik hediye edildi.

Temsili olarak hazirlanan Alpedo sandiginin anahtarini Alpedo Kanada bayilik sözlesmesi sonrasi gelen ekibe takdim edildi.

Kanada ile yapilan anlasma sonrasi açiklamada bulunan Alpedo Dondurma Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu, “Alpedo’nun Kanada da olmasinin ülke degerine ve Alpedo markamiza büyük katki saglayacak. Alpedo’yu en iyi sartlarda temsil edeceklerine yürekten inaniyoruz. Kanada gibi bir çok ülke ile bayilik sözlesmesi imzalayarak Alpedo’nun bir dünya markasi olarak pazarda büyük pay sahibi olacagina inaniyoruz. Bu anlamda yeni sözlesmeler yapilacak. Basta Alpedo ailesi olmak üzere bu markayi seven ve bu markayi bu yolda destekleyen herkese sonsuz tesekkürler ediyoruz. Biliyorsunuz biz kendimizi kentin tanitim elçisi olarak adadik. Çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA