Manavgat'ta Yanginin Yaralari Sarilmaya Devam Ediyor

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 28 Temmuz 2021 tarihinde baslayan ve 10 gün süren yanginin yaralari sarilmaya devam ediyor. Vali Ersin Yazici, Manavgat yangininda evleri zarar gören vatandaslar için TOKI tarafindan Demirciler, Karavca, Güzelyali, Dikmen ve Kalemler Mahallelerinde insa edilen konutlari inceleyerek yetkililerden bilgi aldi. Incelemeler esnasinda Manavgat Kaymakami Abdulkadir Demir, Vali Yazici’ya eslik etti.

Manavgat'ta Yanginin Yaralari Sarilmaya Devam Ediyor


Biten konutlar teslim edilmeye baslandi

Incelemelerine ilk olarak Demirciler Mahallesi’nden baslayan Vali Yazici ve beraberindeki heyet, TOKI tarafindan yanginda evi zarar gören vatandaslar için yapilan ve teslim asamasina gelinen Manavgat’taki 3+1 ve 2+1 konutlarda incelemede bulundu. Konutlarin durumu hakkinda bilgi alan Vali Yazici; “Bugün burada orman yangininda zarar gören vatandaslarimiz için yapim asamasi devam eden ve biten konutlarda incelemelerde bulunduk. Biten konutlarin teslim edilmeye baslandigini, kalanlarin da en kisa sürede teslim edilecegi bilgisini aldik. Insallah en kisa sürede hak sahiplerinin tamamina konutlarini teslim edecegiz” seklinde konustu.



“Manavgatli hemserilerimize hayirli olsun

Demirciler Mahallesi’nde yanginda evi zarar gören ve yeni konutlari teslim edilen Erdem Aydin ve Ümmühane Aydin çiftine misafir olan Vali Yazici, yeni evlerinin hayirli olmasini dileyerek eksiklerinin olup olmadigini sordu. Aydin çiftinin yeni evini gezen Vali Yazici, “Orman yanginlarinin yaralarini sarmak için TOKI tarafindan yapimi tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilen son derece modern, güvenli ve konforlu konutlar, Manavgatli hemsehrilerimize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Incelemelerine Karavca ve Güzelyali mahallelerinde yapimi tamamlanan ve teslim asamasina gelinen konutlarla devam eden Vali Yazici, vatandaslara ihtiyaçlarini sorup bölgedeki çalismalarla ilgili bilgi aldi. Manavgat yangininin yaralarinin sarilmasi için çalismalarina tüm hiziyla devam ettiklerinin altini çizen Vali Yazici, Manavgat’i güzellestirmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA