Çay Yataginda Çogalan Su Kara Yolunu Çökertti

Çankiri ile Kastamonu arasinda ulasimi saglayan D-765 kara yolunun 67. kilometresinde yasanan heyelan sebebiyle yol çöktü. Kastamonu istikametinde 45 metrelik bölümün çöktügü yol dron ile görüntülendi.

Çay Yataginda Çogalan Su Kara Yolunu Çökertti
Çankiri ile Kastamonu arasinda ulasimi saglayan D-765 kara yolu 67. kilometresinde dün aksam saatlerinde heyelan meydana geldi. Kuvvetli saganak sebebiyle Karasu çayinda çogalan su debisinden dolayi yasanan heyelan, Kastamonu istikametinde yolun 45 metrelik bölümünü çökertti.

Heyelan sebebiyle ulasim tek serit üzerinden saglaniyor. Yolda olusan hasarin boyutu, gün agarinca ortaya çikti. Karayollari Genel Müdürlügü’nden gönderilen teknik heyet, bölgedeki çalismalarini sürdürüyor. Çökmenin yasandigi bölüm ise dron ile görüntülendi.
Kaynak: İHA