Sancaktepe Belediyesi'nde Yaz Okulu Coskusu Basladi

Sancaktepe Belediyesi Bilgi evleri tarafindan, çocuklar için her yil düzenlenen ve bir çok bransta egitim veren Yaz Okulu açilis programi Belediye Baskani Seyma Dögücü’nün katilimiyla gerçeklesti.

Sancaktepe Belediyesi'nde Yaz Okulu Coskusu Basladi
Sancaktepe Belediyesi Etkinlik alaninda gerçeklesen açilis törenine katilan ve çocuklarla eglenceli vakitler geçiren Sancaktepe Belediye Baskani Av. Seyma Dögücü, Yaptiklari tüm çalismalarin çocuklar için oldugunu ifade ederek, “Gelecek sizin, siz geleceksiniz. Bu sebeple sizlerin en iyi sekilde egitim almaniz bizler için çok önemli. Sizlerden beklentilerimiz çok fazla. Bugünün çocuklari gençleri, yarinin belediye baskanlari, cumhurbaskanlari olacaksiniz. Atölyemizde çocuklarimizin hem daha iyi bir egitim alabilmeleri hem de kisisel gelisimlerine katki sunmak ve onlari biraz daha motive edebilmek için egitimlerimizi hizlandirdik.” seklinde konustu.



6 bin 500 ögrenci katilim saglayacak

Baskan Dögücü, açilis programi nedeniyle çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklere katilarak onlarin sevincine ortak oldu.8 Agustos tarihine kadar devam edecek yaz okullarina bu sene 6 bin 500 ögrenci katilim saglayacak.16 farkli bransta hizmet verilecek yaz okullarinda ögrencilerin çok amaçli gelisimlerine katki saglamak amaciyla uçurtma senlikleri, bilim arastirmalari, piknikler, doga gezileri, robotik ve müzik egitimleri gibi sanatsal etkinlikler düzenlenecek.
Kaynak: İHA