Çivril 1. Nilüfer Senligi Ile Cosacak

Çivril Belediyesi tarafindan ilki gerçeklestirilecek olan Nilüfer Senligi 25-26 Haziran tarihleri arasinda düzenlenecek.

Çivril 1. Nilüfer Senligi Ile Cosacak


Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yil ilki düzenlenecek olan Çivril 1. Nilüfer Senligi 25-26 Haziran tarihleri arasinda yapilacak. Çivril Belediyesi tarafindan düzenlenecek olan Nilüfer Senligi Beydilli Mahallesi’nde gerçeklestirilecek. Iki gün sürecek senlikte birbirinden eglenceli gösteriler, etkinlikler, yarismalar yer alacak. Çivril 1. Nilüfer Senligi’nin ilk gününde Parasütçü gösterileri, Ödüllü Voleybol ve bilek güresi turnuvalari, Kano yarismalari olacak. Gecesinde Grup Bercesde ile Türkiye ve Avrupa’da büyük hayran kitlesi edinen Efe Güngör sahne alacak. Senligin ikinci gününde parasütçüler gösterilerine devam edecek. Huzur evi sakinleri tarafindan Bocce oyunu oynanacak. O Ses Çivril yarismasi ile Çivril sesini arayacak. Ödüllü bilek ve minder güresleri yapilacak. Ilk gün oldugu gibi ikinci günde kano yarismalari ile ödüllü tekne yarismalari senlikte görsel sölen sunacak. Bunlarin yaninda halat çekme, çuval oyunu ve yumurta tasima oyunlari ve kiraz yeme yarismasi ile yarismalara katilanlar fiziksel aktivitelerde bulunacak. Senligin finalinde ise Hüseyin Yildiz ile “Cennetten Çiçek” isimli sarkisiyla milyonlarin begenisini kazanan Zehra Gülüç sahnedeki yerini alacak.

Konuyla ilgili konusan Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural; “Essiz dogasi ve huzur veren nilüfer çiçekli manzarasiyla Isikli Gölümüze bekliyor, bu yil ilkini düzenleyecegimiz Çivril 1. Nilüfer Senligi’mize herkesi davet ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA