Atakum Belediyesi'nden Açik Hava Tiyatro Gösterisi

Samsun Atakum ilçesinde 25-28 Haziran tarihleri arasinda düzenlenen ‘Direklerarasi 2021’ açik hava tiyatro oyunu, ilçenin dört farkli noktasinda sahnelenecek.

Atakum Belediyesi'nden Açik Hava Tiyatro Gösterisi
Atakum Belediyesi ve Karpuz Sanat is birligi ile sanatseverler açik hava tiyatro gösterisinde bir araya geliyor. Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz’in yönettigi ve oyunculari arasinda yer aldigi müzikli tiyatro oyunu 25-26-27-28 Haziran tarihlerinde Atakum’un dört farkli noktasinda sahnelenecek.

Atakum Belediyesi’nden yapilan duyuruda, “Direklerarasi 2021 adli eser ilk olarak 25 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de Yenimahalle Mahalle’de bulunan Atakum Belediyesi AtaÇocuk Kres ve Gündüz Bakimevi bahçesinde sahnelenecek. Ardindan 26 Haziran Pazar günü 21.00’de Denizevleri Mahallesi’nde sahil bölümünde bulunan amfi tiyatro alaninda, 27 Haziran Pazartesi günü 21.00’de Pelitköy Toplu Konutlari’nda son olarak da 28 Haziran Sali günü 21.00’de Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi yaninda tiyatro severlerle bulusacak” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA