Baskan Atabay Açiklamasi 'Didim Amfi Tiyatro'nun Açilisina Tüm Vatandaslarimizi Bekliyoruz'

Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, tüm vatandaslari 23 Mayis Persembe günü gerçeklestirilecek olan Didim Amfi Tiyatro’nun açilis törenine davet etti.

Baskan Atabay Açiklamasi 'Didim Amfi Tiyatro'nun Açilisina Tüm Vatandaslarimizi Bekliyoruz'


Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in seçim vaatleri arasinda bulunan Didim Amfi Tiyatro’da çalismalar tamamlandi. Didim 2’nci Koy’da yükselen, içerisinde 3 bin 500 kisilik etkinlik alaninin yani sira restoran, otopark ve birçok aktivitenin gerçeklestirilebilecegi alanlari barindiran, yesil alanlari ile henüz açilmamisken dahi vatandaslardan yogun ilgi gören Didim Amfi Tiyatro için geri sayim basladi.



23 Haziran Persembe günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ile Millet Ittifaki üyesi siyasetçilerin katilimiyla gerçeklestirilecek açilis töreni saat 15.00’da baslayacak. Didim Senfoni Orkestrasi’nin sahne alacagi ve Latin Dans Gösterisi’nin gerçeklestirilecegi törende CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu da konusma yapacak.

Törende Didim Amfi Tiyatro’nun yani sira yine Didim Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Didim Gençlik Merkezi (DIGEM), Balikçi Pazari, Yoran Mübadele Ani ve Kültür Evi (MÜBEV), Atatürk Siluet Heykeli, Beton Santrali, Akbük Soguk Su Çevre Düzenlemesi, Patili Dostlar Ameliyathanesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Parki, Didim Balik Restoranti ve Akbük Mavi Mandalya Restorant’in açilisi da yapilacak. Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimina baslanacak olan Didim Kültür Merkezi ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile yapilacak olan Mama Fabrikasi projelerinin de temeli CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu tarafindan atilacak.

Açilmasi ile birlikte yalnizca Didim degil bölge turizmine de deger katacak olan Didim Amfi Tiyatro’nun açilis törenine tüm vatandaslari davet eden Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, "2021 yilinin son aylarinda basladigimiz Didim Amfi Tiyatro projesini kisa sürede tamamlayarak açilisa hazir hale getirdik. Bu Persembe, yani 23 Haziran Persembe günü de CHP Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun da katilacagi görkemli bir tören ile Didim Amfi Tiyatro’nun açilisini gerçeklestirecegiz. Yogun emek ve hummali çalismalarimiz sonucu tamamlanan Didim Amfi Tiyatro’nun gerçekten Didimimize çok yakistigini düsünüyor, tüm vatandaslarimizi açilis törenimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA