Basarili Ögrencilere Anlamli Karne Hediyesi

Ordu’nun Ünye Belediyesi, egitim ve kültür gezi programi dahilinde ilçe genelinde basarili ögrencileri Istanbul ve Çanakkale gezisine gönderdi.

Basarili Ögrencilere Anlamli Karne Hediyesi
Ünye Belediyesi ile Ünye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenlenen gezi programinda ilçe genelinde basarili ögrenciler için gezi programi düzenlendi.

42 ögrenci, ögretmenleri gözetiminde hem Çanakkale’yi hem de Istanbul’da tarihi mekanlari ziyaret edecek.

Ögrencilerin, ilçeden ugurlanma programina katilan Ünye Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, “42 ögrencimizi görevli ögretmenlerimizle birlikte Istanbul ve Çanakkale programlarindan olusan bir geziye gönderiyoruz. Egitim ögretim yili boyunca basari sergilemis ögrencilerimizi kapsayan gezi programinin organizasyonunda Belediye Baskanimiz çok destek oldu. Ögrencilerimizin seyahat ve konaklama harcamalari belediyemiz tarafindan karsilanacak. Bu vesile ile Belediye Baskanimiz Hüseyin Tavli ’ya tesekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Baskan Yardimcisi Ali Kemal Mehel ise, ögrencilerin geçmislerini ögrenmek adina bu anlamli geziye destek verdiklerini ifade ederek, “Insallah saglikli, sihhatli bir sekilde gidip gelirler. Çanakkale’de o manevi ruhu yasarlar ve dönüslerinde de o ruhu etrafindakilere yansitirlar. Bu tür organizasyonlarimiz sürecek. Bundan sonra basarili kiz ögrencilerimiz için gezi programi düzenleyecegiz. Insallah Ünye’deki tüm ögrencilerimiz için geçmisi ögrenecek bir sekilde böyle organizasyon yapmak nasip olur” diye konustu.

Ögrenciler daha sonra gezi otobüsüne binerek Istanbul ve Çanakkale’ye gitmek üzere ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA