Koçarli Belediyesi Selden Zarar Gören Vatandaslarin Yaralarini Sariyor

Koçarli Belediyesi, geçtigimiz hafta sonu siddetli yagislar ve buna bagli olarak olusan selden etkilenen Koçarli ilçesine bagli Çakirbeyli, Boydere ve Cincin mahallelerinin yaralarini sariyor.

Koçarli Belediyesi Selden Zarar Gören Vatandaslarin Yaralarini Sariyor


Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan’in talimatiyla 3 mahallede is makineleri ve personeller ile selin açtigi tahribat sonrasi bölgede olusan olumsuzluklarin ortadan kaldirilmasi için mesai gözetmeden çalismalara devam eden Koçarli Belediyesi’ne bagli KOBEL ve Fen Isleri ekipleri ayni zamanda evleri zarar gören vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilayarak sicak yemek dagitimi da gerçeklestiriyor.

Siddetli yagislar ve buna bagli olarak olusan selden etkilenerek en çok zarar gören Çakirbeyli mahallesinde yapilan çalismalari yerinde inceleyen ve vatandaslarin taleplerini dinleyen Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, selin izlerinin biran önce ortadan kaldirilmasi için ekipleri seferber ettiklerini ifade ederek, “Ekiplerimizi ve is makinalarimizi sel felaketini yasayan mahallelerimizde görevlendirdik. Ayni zamanda diger ekipleri ile de koordineli çalismalar yaparak selden dolayi magdur olan vatandaslarin yaralarini hizli bir sekilde sarmak için temizlik ve onarim çalismalari gerçeklestiriyoruz” dedi.



Evleri ve mutfaklari zarar gören vatandaslarin taleplerine göre de sicak yemek dagitimi gerçeklestirdiklerini de ifade eden Baskan Kaplan, “KOBEL ekiplerimiz kapi kapi dolasarak istek ve talepleri dinliyorlar. Kayit altina alinan talepler en kisa sürede vatandaslarimiza ulastiriliyor. Öncelik derecesine göre vatandaslarimizin taleplerini belediye olarak karsiliyoruz. Mutfaklari sel sulari ile tahrip olan vatandaslarimiza gida ve sicak yemek dagitimini de yine KOBEL ekiplerimiz gerçeklestiriyor. Fen Isleri ekiplerimiz ise selin olusturdugu kötü görüntüyü, moloz yiginlarini is makinalarimiz ve personelimiz ile ortadan kaldirmak için var güçleriyle çalisiyorlar” diye konustu.



Baskan Kaplan, sel felaketinin yaralarinin hep birlikte sarilacagini belirterek “Biz her zaman vatandasimizin yanindayiz. Selden zarar gören vatandaslarimizi bizzat ziyaret ettim ve Çakirbeyli mahallemizde yasanan sel afetinin hayati olumsuz etkiledigini gördük. Devletimizin ve Belediyemizin yardim elini vatandasimiza uzatiyoruz. Istekleri ve talepleri var onlari giderilmesi için talimatlarimizi verdik. Yaralarimiz sariliyor. Bölgenin ihtiyaci dogrultusunda çalismalarimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA