Manavgat Toptanci Hal Projesi'nde Sona Dogru

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Manavgat’a kazandiracagi Toptanci Hal Projesinde insaat çalismalari büyük oranda tamamlandi. Idari binanin ince isçilikleri biterken, diger bloklarda duvar ve siva ileri devam ediyor.

Manavgat Toptanci Hal Projesi'nde Sona Dogru
Büyüksehir Belediyesi’nin, mevcut halin yetersiz kalmasi üzerine Manavgat’ta baslatti modern toptanci hal projesi sona yaklasiyor. Manavgat’in Demirciler Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerinde yapilan Toptanci Hal Kompleksinde çalismalar hizla devam ediyor.

Idari binanin boyasi tamam

Projede idari binanin siva ve boya imalatlari tamamlandi. B1 ve B2 tüccar ardiyelerinde siva ve boya imalatlari ise devam ediyor. A1 ve A2 komisyoncu dükkanlarinda duvar imalatlari sürerken, ekipler bir taraftan da çevre düzenlemesi ve alt yapi imalatlarini gerçeklestiriyor. Hummali bir çalismanin oldugu Manavgat Toptanci Hal Projesi’nin kisa zamanda tamamlanarak üreticilerin ve komisyoncularin hizmetine sunulmasi hedefleniyor.

11 bin metrekarelik insaat alani

11 bin 110 metrekare toplam insaat alanina sahip olan Manavgat Toptanci Hal Kompleksi Projesi’nde, A1 ve A2 blokta 20 adet komisyoncu dükkâni, B1 blokta 12 adet tüccar ardiyesi B2 Blok’ta 20 adet tüccar ardiyesi olacak. Idari binanin zemin katinda tuvaletler, elektrik odasi, zayif akim odasi, 3 adet isyeri, 4 adet dükkan bulunacak. 1. katta ise yine bay-bayan tuvaletleri, mutfak, restoran, toplanti salonu, mescit, abdesthane, teknik oda ve 4 adet ofis yer alacak. Bodrum katta ise hidrofor odasi, yangin suyu odasi ve kullanim suyu odasi bulunacak.
Kaynak: İHA