Çarsamba Halk Kütüphanesi Çalismalari Devam Ediyor

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, Türkiye’nin ilk genis kapsamli, AVM içerisindeki kütüphanesi olma özelligini tasiyan Çarsamba Halk Kütüphanesi’nin devam eden çalismalarini yerinde inceledi.

Çarsamba Halk Kütüphanesi Çalismalari Devam Ediyor
Çarsamba Belediyesi tarafindan, Türkiye’nin ilk genis kapsamli, AVM içerisindeki kütüphanesi olma özelligini tasiyan Çarsamba Halk Kütüphanesinde çalismalar sürüyor. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan devam eden çalismalari yerinde inceleyerek, “Üniversite kenti Çarsamba’miza bu kadar genis kapsamli bir kütüphaneyi kazandiriyor olmanin gururunu yasiyoruz. Çalismalarimiz devam ediyor, insallah kütüphanemiz tamamlandiginda hem ögrencilerimiz hem de hemsehrilerimiz en verimli sekilde kütüphanemizden faydalanabilecekler” dedi.



Baskan Dogan, sunlari kaydetti:

“Ilçemizde bulunan halk kütüphanemiz dönemin sartlarini artik karsilamiyor, yetersiz kaliyordu. Bu kapsamda birçok fakülte ve meslek yüksekokuluna ev sahipligi yaptigimiz Çarsamba’mizda ögrencilerimizin kendilerini gelistirebilecekleri, ders çalisip sinavlara hazirlanabilecekleri tam donanimli ve modern kütüphanemiz, ilçemiz için büyük bir deger olacaktir. Çarsamba,kütüphane abone sayisidiger illere kiyasla fazla olan bir yer. Okur sayisi yüksek olan bir ilçe olarak kütüphanemizin de güzel ve elverisli olmasi gerekiyor. Bu dogrultuda daha modern, daha elverisli, günümüz kosullarina daha uygun olan kütüphanemizde çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Insallah çalismalar tamamlandiginda içerisinde konferans salonlari, söylesi, çay içme, kitap kafe gibi alanlarinin olacagi kütüphanemizi, Çarsamba’miza kazandirmis olacagiz.”
Kaynak: İHA