Zeytinburnu'nda Motosikletli Gençlerin Havaya Firladigi Feci Kaza Kamerada

Istanbul Zeytinburnu’nda motosiklete kask takmadan binen iki genç, cadde üzerinde hiz yaparken yola çikan bir otomobile çarparak havaya firladi. Aydinlatma diregine çarptiktan sonra yere düsen gençler, yaralanarak hastaneye kaldirdi. Feci kaza güvenlik kameralarina yansidi.

Zeytinburnu'nda Motosikletli Gençlerin Havaya Firladigi Feci Kaza Kamerada
Kaza, geçtigimiz aksam Zeytinburnu 58. Bulvar Caddesi’nde saat 20.40’ta meydana geldi. Iddialara göre, motosiklet kullanmaya uygun ehliyeti bulunmayan sürücü ve beraberindeki arkadasi cadde üzerinde turluyordu. Motosikletle hiz yapan sürücü seyir halindeyken sürücü kursu sahibi Mehmet Küçük otomobiliyle caddeye çikti. Küçük, yolun karsisina geçmek isterken motosikletli sürücü otomobile önden çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosikletin üstündeki gençler havaya firladi. Cadde üzerindeki aydinlatma digerine çarpan gençler yere düstü.

Olayi gören çevredeki vatandaslar yarali gençlerin yardimina kostu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldirilan gençlerin hayati tehlikesi bulunmadigi ögrenildi. Polis ekipleri de konuyla ilgili çalisma baslatti.

Feci kaza kamerada

Yasanan feci kaza bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobil sürücüsünün caddeye çiktigi görülüyor. Otomobil caddenin yarisina geldiginde hizla gelen bir motosiklet otomobile çarpiyor. Motosikletin üstünde bulunan gençler havaya firlayarak yere aydinlatma diregine çarpiyor.

“Çocuklarda kask falan yoktu”

Otomobil sürücüsü Mehmet Küçük, “Aksam dükkâni kapattim, çiktim. Karsi yoldan bu tarafa geçiyordum. Yol bombostu. Tam kavsagi bitirdim. Bitirir, bitirmez iki tane genç, arabanin ön tamponuna vurdular. Vurur, vurmaz düstü çocuklar. Aksam ambulans geldi. Durumlari fena degil. Birisinin ayagi çatlakmis. Zaten bizden de biri ehliyet aldi. Çocuklarda kask falan yoktu. Biraz problemli çocuklar” dedi.

“Burada sürekli çocuklar sov yapiyorlar”

Motosikletli gençlerin çok hizli olduklarini söyleyen Küçük, “Çok hizlilardi. Daha önceden buradan geçmisler. Esnaflar diyor ki; bir iki sefer gelip, geçtiler. Burada sürekli çocuklar sov yapiyorlar. Ikinci de bize denk geldi. Bizde bir sey yok. Arabada hasar var. O çok önemli degil. Zaten rapor tuttular, baktilar, götürdü emniyete arkadaslar. Hasar kaydi var ama yüzde yüz hata onlarin. Geldi, vurdular arabamiza” dedi.

Kaynak: İHA