Ölümden Dönen Motosikletli Ortaligi Birbirine Katti

Bakirköy sahil yolunda bir otomobilin sollama yaptigi sirada çarpmasi sonucu ölümden dönen motosikletli, çilgina dönerek kendisine çarpan araci takip etti. Sürücüye tepki gösteren motosikletli, diger sürücülerin müdahalesi sonrasinda olay yerinden ayrilirken, yasanan anlar kameraya yansidi.

Ölümden Dönen Motosikletli Ortaligi Birbirine Katti
Olay, Bakirköy sahil yolunda yasandi. Edinilen bilgiye göre, sahil yolunda ilerleyen motosikletli, serit degistiren sürücünün otomobiliyle çarpmasi sonucu ölümden döndü. Kazayi sans eseri hasar almadan atlatan motosikleti, kazadan sonra çilgina dönerek kendisine çarpan otomobili kovalamaya basladi.

Yüksek sesle otomobil sürücüsünün saga çekmesini söyleyerek kovalayan motosikletli, bir süre sonra araci durdurmayi basardi. Otomobilin kadin sürücüsü kendisini anlatmaya çalissa da, çilgina dönen motosikletli sakinlesmeyerek tutanak tutmak istedigini söyledi.

Bu sirada trafikteki diger sürücüler olaya müdahale olarak, motosikletliye küfürler savurup olay yerinden uzaklastirdi. Yasanan bu anlar ise motosikletlinin kask kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA