Galata'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Orakli Genç Tinerle Kendini Yakti

Galata Kulesi Meydani’nda eline plastik orak alan bir kisi tinerle kendini yakti. Gencin alev topuna döndügü o dehset anlari kameralara yansirken, vatandaslarin yangin söndürme tüpüyle müdahale ettigi genç agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Galata'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Orakli Genç Tinerle Kendini Yakti
Olay, saat 19.30 siralarinda Beyoglu Galata Kulesi Meydani Büyük Hendek Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde eline plastik bir orak alan Abdullah Cihat Turan P. (28), henüz bilinmeyen bir nedenle kiyafetine önce tiner döktü ardindan da kendini atese verdi. Bir anda yanmaya baslayan genç adeta alev topuna döndü. Görenleri soke oldugu olayda yanan gence çevredeki esnaf yangin söndürme tüpüyle müdahale etti. Müdahalenin ardindan agir yarali genç yere yigildi. Dehset anlari ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Alev topuna dönen gence söndürme tüpüyle müdahale

Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, agir yarali genci yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yaktiklari oldugu ve hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya’dan gelis otobüs bileti oldugunu tespit etti. Ayrica gencin yanan posetindeki tableti de polis tarafindan muhafaza altina alindi.

Polis olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA